The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diana Stroe // Jurnal de disertație

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Diana Stroe // Jurnal de disertație
  • Diana Stroe // Jurnal de disertație
  • Diana Stroe // Jurnal de disertație
  • Diana Stroe // Jurnal de disertație
  • Diana Stroe // Jurnal de disertație
1/5
Diana Stroe este proaspată absoventă a Universității Naționale de Arte din București, secția Grafică, freelancer, pasionată de grafic design și ilustrație. Proiectele ei se află la marginea dintre fantezie și cruda practicalitate a lumii înconjurătoare.

JURNAL DE DISERTAȚIE

„Jurnalul de disertație” este un manifest împotriva trendului de a avea o diplomă, acesta se referă la suferința studentului, la această frustrare împotriva societății care dorește artă pe bandă rulantă. Proiectul s-a finalizat într-o carte cu tematica jurnalului de disertație. Procesul prin care s-a ajuns la această carte este ilustrată de cartea însăși, care îmbină idei legate de proiecte virtuale și nerealizate în totalitate prin prisma experienței studiilor masterale.


Artistul încearcă prin această carte să prezinte tumultul său interior, să realizeze o incursiune în universul interior al său, jurnalul fiind un caiet personal cu idei, gânduri, articole menite celui care îl scrie. Imaginile propuse sunt din sfere de idei diferite ce se leagă prin mijloacele de tratare propuse, colajul și mixul media, atât digital cât și tradițional. Imaginile sunt însoțite de notații de mână, cuvinte neortodoxe ce exprimă angoasă, mesaje desenate într-o manieră caricaturală sau ironică.