The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Diana Ghicu // Suflet

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Diana Ghicu // Suflet
  • Diana Ghicu // Suflet
  • Diana Ghicu // Suflet
  • Diana Ghicu // Suflet
  • Diana Ghicu // Suflet
  • Diana Ghicu // Suflet
1/6
Cu ajutorul picturii, Diana încearcă să transpună în imagini stări, emoții, gânduri, pentru a revela frumusețea lucrurilor în natura lor. Pasiunea ei pentru artă o îndeamnă să creeze și să genereze imagini dintr-o realitate uitată în viața cotidiană a zilelor noastre.

SUFLET

Suflet este un ansamblu ce vrea să transpună din perspectiva metafizică trăsăturile naturii umane. Printr-o mai bună înțelegere a unui sistem ce descrie conștiința de sine, nevoile, dorințele, stările și sentimentele implicite, omul contemporan încearcă să se cunoască.
Rădăcina, Creativitatea, Puterea, Inima, Vocea, Con de pin, Conștiința reprezintă elemente ce determină existența sufletului, traduse în imagini cu simbolistică puternică.
 

 
Conștiința Rădăcinii noastre este instinctivă, scopul ei fiind supraviețuirea, și anume susținerea nevoilor fizice, de adăpost și de hrană. Fiecare dintre noi are nevoile sale autentice și trebuie să le deosebim de dorințele noastre.

Creativitatea este cea de care omul depinde în dezvoltarea valorilor personale și a discernământului, privind ceea ce dorește și ceea ce nu dorește să facă, în scopul obținerii plăcerii. Centrul puterii corpului mediază energiile legate de voință, scopul și creativitatea noastră.

Vocea este energia care ne ajută să scăpăm de limitele controlului exterior. Această lucrare se referă la vocea autentică și expresia creativității noastre de orice fel, unică pentru fiecare dintre noi.

Con de pin ne oferă o înțelegere lăuntrică a sinelui. Dacă suntem proactivi cu intuiția noastră, vom descoperi lumea magică a sincronicității.

Conștiința reprezintă pragul dintre existența singulară și capacitatea de a percepe integralitatea și unitatea cosmosului.