The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cristina Borha // Romantic goth

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Cristina Borha // Romantic goth
  • Cristina Borha // Romantic goth
  • Cristina Borha // Romantic goth
  • Cristina Borha // Romantic goth
  • Cristina Borha // Romantic goth
  • Cristina Borha // Romantic goth
1/6
Cristina Borha este absolventă a Facultății de Arte Oradea, secția Modă-design vestimentar și în continuare dorește să continue pe acest drum, propunând noi colecții vestimentare. Totodată este o fire sociabilă, creativă și deschisă către noi oportunități care vizează lumea modei de pretutindeni.

ROMANTIC GOTH

Colecția ROMANTIC GOTH este adresată femeilor cu vârsta cuprinsă între 25-30 de ani și sunt ținute de seară care pun în valoare feminitatea acestora.

Cristina a ales această temă datorită interesului său asupra stilului gotic, mai exact pornind ca sursă de inpirație de la porțile și bolțile catedralelor gotice. Ceea ce a determinat-o să aleagă acest stil, este tocmai faptul că goticul se opune oricăror convenții larg răspândite în modă și încearcă evitarea conformismului.
 

Formele arhitectonice înalte și zvelte, prin arcuri butante și bolți ogivale, prin contraforturi au impresionat-o și totodată i-au stârnit curiozitatea înspre cum anume ar putea să le transforme pentru a deveni siluete umane. Tipul de siluetă cel mai des folosit în această colecție este silueta alungită, rochii lungi, mâneci despicate, lungi aproape de pământ, iar centrul de interes se axează foarte mult pe partea de sus a compoziției. Opulența, decadența și individualismul sunt aspecte de bază ale acestui stil.