The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

 
 

Cristian Dună // Locuințe colective

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Cristian Dună // Locuințe colective
  • Cristian Dună // Locuințe colective
  • Cristian Dună // Locuințe colective
  • Cristian Dună // Locuințe colective
  • Cristian Dună // Locuințe colective
  • Cristian Dună // Locuințe colective
  • Cristian Dună // Locuințe colective
1/7
A terminat Facultatea de Arhitectură, iar acum este architect stagiar. Lucrează în domeniu încă din anul III de facultate. A organizat și a participat la diferite evenimente cu tematică cultural arhitecturală. Este pasionat de ceea ce face si profesează cu seriozitate meseria de architect.

LOCUINŢE COLECTIVE CU SPAŢII PUBLICE LA PARTER ÎN PENINSULA CONSTANŢEI

Situl se află într-o zonă de interes pentru peninsula Constanței, fiind în centrul istoric al orașului. Intervențiile asupra zonelor de acest fel sunt foarte delicate. Este necesară stabilirea unor funcțiuni adecvate si coerente care să se integreze armonios in cadrul architectural si tot odata care să raspunda necesitatilor oamenilor.
Proiectul are ca scop revitalizarea zonei iar în urma analizelor multicriteriale, funcţiunile propuse sunt următoarele: la parter se află: cafe-bar, spațiu expozițional și libărie, etajul I cuprinde ceainărie, librărie și apartamente iar etajele II si III sunt destinate în totalitate locuirii, propunându-se pe langa apartamente si duplexuri și un penthouse.
 

Accesul pietonal se face pe toate laturile, constituind un avantaj major pentru spaţiile publice de la parter.

Prin acest proiect se doreşte realizarea unui ansamblu care să satifacă nevoile comunităţii şi care să completeze şi să pună în valoare un fond istoric construit aproape unic.