The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bogdan Druță // Radicalism

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Bogdan Druță // Radicalism
  • Bogdan Druță // Radicalism
  • Bogdan Druță // Radicalism
  • Bogdan Druță // Radicalism
  • Bogdan Druță // Radicalism
  • Bogdan Druță // Radicalism
1/6
Bogdan Druța are 22 de ani și este student la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. Recent a absolvit ciclul universitar de licență în cadrul departamentului de Modă-Design Vestimentar al universității și a reușit să prezinte proiectul de licență în cadrul Galei UAD Fashion Design.

RADICALISM

Societatea din zilele noastre încearcă să demonstreze superioritatea sau inferioritatea unei anumite rase prin invocarea realizărilor din trecut ale unora dintre membrii ei. Spectacolul atât de frecvent al unui mare inovator care în timpul întregii sale vieţi este batjocorit, condamnat, obstrucţionat, persecutat de către compatrioţii săi, pentru ca, la câţiva ani după moartea sa, să fie transformat într-un monument naţional şi aclamat ca dovadă a măreţiei rasei germane (sau franceze, sau italiene, sau cambodgiene), acesta este un spectacol de expropriere colectivistă tot atât de revoltător ca şi cel al exproprierii materiale.