The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bogdan Guiu // Centru psihologic pentru copii

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Bogdan Guiu // Centru psihologic pentru copii
  • Bogdan Guiu // Centru psihologic pentru copii
  • Bogdan Guiu // Centru psihologic pentru copii
  • Bogdan Guiu // Centru psihologic pentru copii
1/4
Întâi școala de urbanism și apoi cea de arhitectură, au fost etapele procesului inițiatic.
Ingrediente: Sensibilitate, ambiție, viziune.

CENTRU DE CERCETARE ȘI DEZVOLTARE PSIHOLOGICĂ PENTRU COPII

Reușita implementării unei soluții destinată copiilor ține de folosirea unei abordări interdisciplinare și implicarea acestora în procesul de creație.
Arhitectura destinată copiilor, fie că are scop educativ sau terapeutic, are nevoie de identitate. În studiile de specialitate acest concept poartă numele de „efectul WOW”, inspirat din impactul pe care trebuie să-l aibă un obiect sau o amenajare de încăpere asupra copilului.
 
 
Dezvoltatea psihică la copii se realizează în etape, corelate cu vârsta și domenii de interes.
Instruirea se poate face prin diferite metode pornind cu activități simple și intuitive(joaca) la cele cu reguli(jocul) și utilizând forme, texturi, culori sau sunete diverse.
 
Un factor important în dezvoltarea copiilor este activitatea în aer liber. Pe lângă sursa inepuizabilă de informație pe care o oferă natura, este recunoscut și efectul benefic al expunerii la soare.