The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Aurora Mititelu // Tomma vizual

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Aurora Mititelu // Tomma vizual
  • Aurora Mititelu // Tomma vizual
  • Aurora Mititelu // Tomma vizual
  • Aurora Mititelu // Tomma vizual
  • Aurora Mititelu // Tomma vizual
1/5
Aurora Mititelu a studiat Design Grafic în cadrul UNArte Bucureși între 2013 și 2016. Pe lângă interesul pe care îl are pentru domeniul vizual, este pasionată de motion design, de digital art și de information processing.

TOMMA VIZUAL – TRANSPUNEREA SUNETULUI ÎN IMAGINE

Proiectul Tomma Vizual are scopul de a traduce în imagine propunerea muzicală adusă de Tomma Alistar, amplificându-i și îmbogățindu-i mesajul, ilustrând astfel importanța designului grafic în cadrul indistriei muzicale. Acesta se concentrează în jurul EP-ului Blagorod, care conține cele mai recente piese ale artistului și care marchează o evoluție stilistică în demersul său muzical.


Vizualurile se bazează pe asocierea modularității arhitecturii Bucureștene cu modularitatea muzicii electronice, unde fiecare modul vizual corespunde unei anumite note. În acest fel, sunetul este transpus în imagine atât în mod tehnic, digitalizat, cât și la nivel metaforic. Propunerea vizuală pentru Blagorod se extinde și asupra imaginii Tomma Alistar printr-un ghid vizual care dorește să îi confere trupei o identitate consecventă și recognoscibilă. Acesta oferă informații referitoare la logo-ul, paleta de culori și tipurile de literă utilizate în imaginile asociate cu Tomma Alistar.