The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Anton Nistor // Personalitate multiplă, valențe

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Anton Nistor // Personalitate multiplă, valențe
  • Anton Nistor // Personalitate multiplă, valențe
1/2
Autorul intenționează să reliefeze caracterul original al personalității unui individ care suferă de personalitate multiplă, prizonier în interiorul propriei minți și torturat de ceea ce el consideră a fi laturi dominante. În realitate, lumea în care personalitatea originală se află blocată nu este o lume de tortură, ci mai degrabă un loc în care aceasta (personalitatea) trebuie să se formeze pentru a face față realității.

VALENȚELE PERSONALITĂȚII MULTIPLE

Panoul central al instalației reprezintă latura originală. Textura modelajului sugerează neliniște și suferință, iar panourile - laturile dominante.