The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Anca Andrei // Intervenție în zona Voluntari

Articol / 19 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Anca Andrei // Intervenție în zona Voluntari
  • Anca Andrei // Intervenție în zona Voluntari
  • Anca Andrei // Intervenție în zona Voluntari
  • Anca Andrei // Intervenție în zona Voluntari
  • Anca Andrei // Intervenție în zona Voluntari
1/5
Persoană activă, punctuală, sociabilă, tot timpul bine dispusă, căreia îi place munca în echipă. Nu acceptă compromisurile decât dacă sunt bine argumentate.

INTEGRARE PEISAGERĂ ŞI DEZVOLTARE AGRO – HORTICOLĂ A ZONEI – VOLUNTARI

Pentru acest proiect s-a avut în vedere un context global: o lume aflată în continuă urbanizare, în care agricultura urbană apare ca soluţie a problemelor generate de aceasta; şi un context local, ce ţine un pic de istoria Bucureştiului şi de „predispoziţia” / deschiderea oamenilor spre acest gen de activitate, dublate de aceleaşi probleme cu care civilizaţia actuală se confruntă la nivelul întregii lumi şi în a căror rezolvare agricultura urbană ar putea să joace un rol important.
 

 
Din punct de vedere al orientării strategice, acest proiect urmăreşte trei direcţii principale: integrare socială şi dezvoltare comunitară, conectivitatea ecosistemelor prin integrarea şi introducerea de peisaje productive şi dezvoltare economică.