The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alina Rădulescu // Game changers

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Alina Rădulescu // Game changers
  • Alina Rădulescu // Game changers
  • Alina Rădulescu // Game changers
  • Alina Rădulescu // Game changers
  • Alina Rădulescu // Game changers
1/5
De mai bine de 10 ani a studiat desenul, pictura și arta compoziției, a absolvit de curând Universitatea Națională de Arte – secția Modă, unde a descoperit o altă latură conceptuală a exprimării personale.

GAME CHANGERS

Imaginează-ți că trăiești într-o lume în care toți oamenii sunt mulțumiți de locul lor de muncă, merg la serviciu in fiecare zi și cu toate astea le rămâne timp pentru ei, pentru familie și pentru ceea ce-i fac fericiți, munca le este apreciată, respectată și recompensată cum se cuvine în același timp. Imaginează-ți că tu ești unul dintre oamenii aceștia. Cum ar fi să te trezești dimineața să respiri aer curat, să privești pe fereastră fără a confunda ceața cu fumul? Cum ar fi să trăiești fără poluare și fără acel gând că poate cineva în acest moment, pe această planetă nu poate, nu are, apă. Apă potabilă, apă fără de care noi, ca oameni, nu putem trăi. Cum ar fi să privești oceanele, mările, păsările și natura în general fără sa vrei sa-ți ceri iertare.
 
 
Poți să-ți imaginezi asta? Dacă poți sa-ți imaginezi toate acestea atunci înseamnă că poți sa schimbi ceva. Acest joc parcă a distrus prea multe. S-au distrus vieți și oceane pentru nimic, vise, idei, pentru nimic. Și aici punem punct, de aici schimbăm jocul și nu ne prefacem. 

Avem nevoie de idei, de concepte, de culori și fire cu care să ne jucăm. Avem nevoie de viziuni, de originalitate și de suflet. Avem nevoie de emoții să creăm și curaj să ne exprimăm. Oricine poate schimba acest joc, Game changers suntem noi toți.
 
Game changers nu este numai o colecție, este un strigăt colorat ce vrea să unească oameni prin speranțe si emoții. Game changers suntem noi cei care de acum încolo am hotărât să ne îmbrăcăm așa, am hotărât să schimbăm jocul și să ne exprimăm artistic în timp ce creăm altul mai frumos.