The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Adrian Ionescu // Mediteranean Hotel Butique

Articol / 20 Oct 2016 / Participant DIPLOMA 2016
  • Adrian Ionescu // Mediteranean Hotel Butique
  • Adrian Ionescu // Mediteranean Hotel Butique
1/2
Tănăr arhitect, sociabil, atitudine pozitivă și spirit de echipă cu spirit de observație și rezistent în situații de stres.

MEDITERANEAN HOTEL BOUTIQUE

Sicilia este una dintre cele mai fascinante locuri din sudul Europei, în special, zona Siracuza care este excelentă datorită valorii sale extraordinare istorice și de neprețuit. Farul din Murro di Porco este o clădire din secolul 19 de un farmec și valoare supremă, situat la doar câțiva kilometri de centrul istoric din Siracuza, înconjurat de un peisaj sălbatic pe o stâncă abruptă și vegetație dură un ecosistem minunat și necontaminat cu o moștenire inestimabilă a trecutului.
 

Astfel, proiectul propune păstrarea cadrului natural și revitalizarea farului degradat progresiv, crescând numărul turistic prin refunctionalizarea lui într-un muzeu și punct de belvedere și prin proiectul propus ce va funcționa în regim hotelier și spa ce este orientat astfel încât fiecare încăpere este orientată să profite de o vedere panoramică perfectă a Mării Mediteraneane.