The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Doamnadia // Who`s that girl?

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Doamnadia // Who`s that girl?
  • Doamnadia // Who`s that girl?
  • Doamnadia // Who`s that girl?
1/3
Doamnadia folosește obiecte uzuale din rutina zilnică cărora le atribuie calitatea de instrumente ale aproprierii spațiului. Pentru ea, obiectele au încărcătură emoțională și le glorifică, fiind indispensabile în conturarea personalității artistei. Își asumă rolul de regină, însă nu pretinde a fi mai mult decât este: regina spațiului în care se desfășoară, lucru din  care rezultă și umorul lucrărilor ei. 
 
Who`s that girl?
 
Who`s that girl?  Este un inventar al obiectelor doamnei dia, însoțit de un autoportret în care artista este înveșmântată într-un fastuos veșmânt de regină. Toate sunt așezate pe un fundal roz, iar întreg ansamblul este susținut vizual de capa de regină. 

Scopul este acela al clarificării alegerii pentru aceste „placeri vizuale” ușor consumabile, felul în care artista face selecția și cum se justifică felul în care, și ce anume alege să colecționeze.