The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bianca Mann // Persona

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Bianca Mann // Persona
  • Bianca Mann // Persona
  • Bianca Mann // Persona
  • Bianca Mann // Persona
  • Bianca Mann // Persona
1/5
Bianca Mann este absolventă  a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti, Departamentul Sculptură. A absolvit studiile masterale cu specializarea Sculptură în cadrul aceleiaşi Universităţi. Din 2014, devine  membră U.A.P. , în cadrul Filialei de Sculptură, Bucureşti. În 2011 obţine bursa ERASMUS la Accademia di belle Arte din Carrara, Italia. Participă la numeroase expoziţii naţionale şi internaţionale.
 
PERSONA
 
Propunerile şi căutările artistei Bianca Mann par a fi căutari obsesive în jurul conceptului şi  imaginii măştii. Pentru artistă, a lucra cu propria mască devine o modalitate prin care îşi alimentează iluzia unui anumit tip de autocunoaştere. Masca devine un element originar care generează procesul artistic şi procesele de introspecţie.  
 
„Când mă întreb ce este masca, vizualizez muţimi de măşti, infinite ca dimensiuni, forme şi modalităţi de dispunere în spaţiu. Simt că aceste măşti fac parte din mine dar totodată îmi sunt ostile, mă sufocă, mă lămuresc şi totodată mă confuzează. Schimb măşti după măşti lăsându-mă amăgită de iluzia că unele ar putea fi mai transparente decât altele şi că prin unele aş putea privi lumea mai clar decât prin celelate.” – Bianca Mann