The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Andra Simina Mocanu // Desăvârșire

Articol / 28 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Andra Simina Mocanu // Desăvârșire
  • Andra Simina Mocanu // Desăvârșire
1/2
Andra-Simina Mocanu (22 ani) este o artistă româncă ce tocmai a terminat Universitatea Națională de Arte din București. Sculpturile sale urmăresc ideea atingerii “desăvârșirii” spirituale apelând la forme ce-ți stârnesc interesul prin dinamica si indrăzneala lor.

DESĂVÂRŞIRE 
 
Personajul  adus la viaţă formează un ‘’cerc’’ cu propriul corp, unindu-şi creştetul capului cu picioarele. Această uniune sugerează lungul drum al ‘’jos-ului către sus’’, al umanului către divin, al ‘’ordinarului’’ către desăvârşire, contopirea începutului cu sfârşitul, întruparea tiparului de perfecţiune în care am fost creaţi. Unind aceste două elemente se crează o formă geometrică ce tinde către perfecţiune, simbolizând atingerea pragului suprem al evoluţiei umane. Corpul fizic este locul unde cosmosul/divinul a devenit om, iar acum îşi aminteşte adevărata sa natură, întorcându-se la desavârşire.