The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alina Colceag // Livedraw

Articol / 22 Oct 2015 / Participant DIPLOMA 2015
  • Alina Colceag // Livedraw
1/1
Alina este designer şi developer concentrată pe web. Având un interes pentru vizual şi tehnologie de la o vârstă fragedă, a absolvit la Universităţile de Arte Vizuale şi Informatică din Bucureşti. De atunci îşi foloseşte abilităţile de a îmbina gândirea creativă cu skillurile tehnice pentru a dezvolta şi construi idei de la zero.

LIVEDRAW

Aplicaţia Livedraw.me a fost creată din dorinţa de a oferi persoanelor atrase de domeniul creativ o unealtă prin care îşi pot genera propria grafică într-un mod interactiv, plăcut şi intuitiv.

Designul nu mai este limitat la o dimensiune statică, codul poate oferi forma designului într-o maniera in care dimensiunea interactivă a experienţei spectatorului este folosită pe deplin. Livedraw.me își propune să transforme din utilizator un designer al propriei sale experiențe și al stilului său grafic!

Pe scurt, Livedraw.me este o aplicaţie de generare a graficii fără a fi nevoie de un anumit set de abilităţi practice precum cunoaşterea şi utilizarea programelor de editare. 
Experienţa aplicaţiei este constituită din trei părţi: cea de creare a graficii prin webcam input, cea de editare a imaginii salvată în prima etapă şi etapă finală, cea de expunere în galerie ce are ca scop centralizarea şi expunerea de creaţii generate de userii aplicaţiei.