The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Otilia Sandu // Acvariu București

Articol / 08 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Otilia Sandu // Acvariu București
  • Otilia Sandu // Acvariu București
  • Otilia Sandu // Acvariu București
  • Otilia Sandu // Acvariu București
  • Otilia Sandu // Acvariu București
  • Otilia Sandu // Acvariu București
1/6
Acvariul și centrul de cercetare acvatică reprezintă o instituție publică de agrement și un obiectiv cultural-educativ, științific și turistic, cu rol deosebit în cunoașterea și cercetarea naturii din România. De asemenea, reprezintă un pas important de dezvoltare a capitalei, mai ales pentru partea de est a Bucureștiului.

Situl se află pe malul lacului Pantelimon, unde se realizează o legatură cu mediul natural prin crearea un traseu determinat, care să ofere posibilitatea vizitării oricărui punct de interes.
 
Primul pas în construcția volumului a fost organizarea acceselor și marcarea traseului continuu de vizitare. Ulterior, s-a realizat separarea funcțiunilor și localizarea pespectivelor favorabile din cadrul sitului. Spațiile de socializare au fost concentrate în partea stângă a volumului, restul fiind rezervat pentru expunerile peștilor. Iluminarea naturală a acestor spații s-a făcut prin goluri minimale pentru a păstra atmosfera misterioasă specifică programului de arhitectură.
 
Pentru tratarea fațadelor s-au realizat o serie de panouri – asemănătoare unor solzi – care pot fi transformate în panouri solare pentru a reduce costurile energetice.

 
Portofoliu: http://issuu.com/oty_izo/docs/portofoliu