The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIANA MICU // DEBUȘEU

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • DIANA MICU // DEBUȘEUDIANA MICU
  • DIANA MICU // DEBUȘEUDIANA MICU
  • DIANA MICU // DEBUȘEUDIANA MICU
1/3
Diana Micu a absolvit în 2016 studiile de licență din cadrul Universității Naționale de Arte din București, continuând cu studiile masterale până în prezent. Este preocupată de exprimarea inexprimabilului, altfel spus de modul în care încărcăm un obiect cu sens.

Debușeu

''Dacă mintea noastră este oglinda prin care vedem lumea, atunci în funcție de metodele pe care le folosim pentru a cura această oglindă, privirea noastră va fi tot mai clară și mai precisă.'' Prezentul proiect a luat naștere din dorința de a ajunge la câteva concluzii în ceea ce privește discursul artistic, atât cel fizic, aplicat, concret, materializat prin lucrări și schițe cât și cel conceptual al ideei ce stă în spatele obiectului artistic. Artistul trebuie să își deschidă ochii spre viață interioară și urechile spre glasul necesităților interioare.

Toate mijloacele sunt sfinte, dacă sunt interior necesare. Lucrările își propun să vorbească despre ceea ce nu se poate vorbi, stări lăuntrice și emoții artistice, strict personale. Dorește așadar să facă exprimabil inexprimabilul. Artistul vrea să își afirme propria să unicitate, nu dorește să aplice reguli exterioare demersului creativ. Aceștia se conduc după propriile intuiții atunci când produc opere de artă.