The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CRISTIAN ION // PREY ON CAIN, ANIMAȚIE

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CRISTIAN ION // PREY ON CAIN, ANIMAȚIE
  • CRISTIAN ION // PREY ON CAIN, ANIMAȚIEMuhammad Asifsherayi +9230084511
  • CRISTIAN ION // PREY ON CAIN, ANIMAȚIE
  • CRISTIAN ION // PREY ON CAIN, ANIMAȚIE
1/4
Cristian Ion este absolvent al Universității Naționale de Arte, Facultatea de Arte Decorative și Design.

Prey on Cain, Animatie

Proiectul ales are rolul de a transmite un mesaj și de a răspunde la nevoie unui domeniu muzical. Proiectul constă în realizarea unei animații cu o durată de 2:30 minute, identitatea vizuală, și materiale și aplicații specifice contextului. Animația a fost realizată pentru a acompania o melodie din spectrul muzicii Rock, respectiv post-rock, un gen muzical fară elemente vocale, ci doar instrumental. Melodia și animația reprezintă călătoria lui Cain, iar mesajul propus este depărtarea omului față de Creator. Animația să ilustrează o călătorie interioară și o căutare a sinelui, de aceea personajul principal va fugi continuu, în căutarea unui sens și a unui scop. Animația ’’ Prey on Cain ’’, este un clip video realizat în întregime in programele Adobe, Illustrator și After Effects, adresat persoanelor interesate de genul muzical Rock, și respectiv post-rock. Ca materiale suplimentare a realizat un logo, carte, afiș, și copertă pentru DVD și vinyl.