The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR // PUNCTELE B+

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR // PUNCTELE B+ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR
  • ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR // PUNCTELE B+ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR
  • ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR // PUNCTELE B+ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR
  • ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR // PUNCTELE B+ANDREEA-LOZIOARA ZAMFIR
1/4
Andreea-Lozioara Zamfir a studiat între anii 2015-2018 la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, în cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, secția Grafică, iar în prezent urmeză cursurile masterale ale aceleiași facultăți.

Puntele B+


„Punctele B+” este un proiect artistic în cadrul căruia se intenţionează codarea şi relaţionarea unui şir de experienţe personale prin intermediul limbajului cartografic şi fotografic. Corelarea spaţiului geografic cu naraţiuni autoreferenţiale, determină un parcurs secvenţial reprezentat vizual printr-o serie de lucrări care rememorează o constelaţie de evenimente cu rol formator. Este o lucrare intimă deoarece prezintă întâmplări personale, amintiri, vise şi spaţii cu un anumit impact emoţional. Pe de o parte, poate fi privit ca un jurnal de călătorie, datorită traseului ideii şi al liniei, iar pe de altă parte, ca un album de amintiri.
Titlul însumează numele oraşelor cartografiate: Brăila, Braşov, Buşteni, Balchik şi Barcelona, semnul “plus” indicând Sighişoara. În contextul de faţă, aceste spaţii reflectă stări afective şi devin pretextul unui act reflexiv asupra traseului existenţial.