The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALEXANDRA VÎRVAN // 8 SEAS

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ALEXANDRA VÎRVAN // 8 SEAS
  • ALEXANDRA VÎRVAN // 8 SEAS
  • ALEXANDRA VÎRVAN // 8 SEAS
  • ALEXANDRA VÎRVAN // 8 SEAS
  • ALEXANDRA VÎRVAN // 8 SEAS
1/5
Alexandra Vîrvan a studiat la Liceul de artă "Sabin Drăgoi" din Arad în perioara 2011-2015, urmând apoi cursurile Universitaţii Naţionale de Arte în cadrul Facultaţii de Arte Decorative şi Design, secţia Modă/Design vestimentar, în perioada 2015-2018.

8 SEAS

Alexandra Vîrvan a studiat la Liceul de artă "Sabin Drăgoi" din Arad, urmând apoi cursurile Universitaţii Naţionale de Arte în cadrul Facultaţii de Arte Decorative şi Design, secţia Modă/Design vestimentar.Colecţia “8 SEAS” realizată pentru sezonul toamnă/iarnă 2018-2019, are ca punct de plecare uniforma cu influențe din perioada interbelică, adaptată la tendințele actuale cu ajutorul tiparelor regândite și ușoara modificare a croielii. De asemenea imprimeul ajută atât la clarificarea ideii de nou și inovator in cadrul trendurilor, cât și la conturarea principalului cuvânt cheie și anume "marin". Alege marina ca sursă de inspiraţie deoarece considera că este cea mai dificilă, pericolele venind din două directii. În eventualitatea unui război inamici sunt cei de la suprafaţa apei, dar si cei din adâncuri, motiv pentru care realizează o cercetare din care rezultă că “gimnosomatele”, vietaţi marine de dimensiuni mici sunt primejdoiase şi chiar letale, completand astfel ideea principală.