The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Înscrie-te la Culture Hack: scoate cultura din tipare!

News / 28 Noi 2017 / INSTITUTE.RO
  • Înscrie-te la Culture Hack: scoate cultura din tipare!
1/1
Culture Hack aduce împreună operatori culturali publici și privați, developeri și designeri, pentru a dezvolta aplicații digitale care promovează conținut cultural.

Culture Hack se desfășoară în 3 etape, oferind spațiu și timp de lucru echipelor, pentru ca ideile să se transpună în coduri și codurile în interfețe prietenoase prin care putem accesa opere culturale.

• Pitching– 15 decembrie 2017- operatorii culturali își prezintă ideile de proiecte; formarea echipelor mixte; analiza datelor și stabilirea pașilor pentru dezvoltarea proiectelor; în deschiderea evenimentului de pe 15 decembrie va avea loc o dezbatere despre provocările promovării culturii în era digitală;

• Developing– 16 decembrie 2017- 2 martie 2018- dezvoltarea proiectelor;

• Awarding– 3 martie 2018- retușuri, prezentarea aplicațiilor și premierea.



La finalul Culture Hack, 3 proiecte vor primi premii în valoare de 2500 Euro.

Primul eveniment, de pe data de 15 decembrie, este găzduit de Muzeul Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu, nr. 8, București).

***

Culture Hack este organizat de Centrul pentru Inovare Publică în parteneriat cu Open Govenrment Partnership România, Ministerul Culturii și Identității Naționale, cu sprijinul financiar al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos.
Parteneri media: IQads & The Institute.