The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

TINTAG

News / 02 Mar 2016 / INSTITUTE.RO
  • TINTAG
  • TINTAG
1/2
Tintag este un dispozitiv gândit pentru cei care doresc să nu își mai piardă lucrurile importante, precum cheile sau telefonul.

Acesta a fost lanasat de un start-up clujean: “cu Tintag am reușit să folosim tehnologia pentru a câștiga timp. E gândit pentru cei care vor să se asigure că nu își pierd sau că își găsesc rapid lucrurile importante (telefonul, cheile, geanta) într-o zi agitată, și astfel câștigă mai mult timp pentru ceea ce contează” explică Alexandru Chiș, fondator Tintag.

Provocările pe care le are de înfruntat orice start-up sunt complexe, în special pentru o echipă care dorește să promoveze un produs românesc pe piața internațională, unde concurența dar și costurile sunt foarte mari. Cu toate acestea, Andrei Vig și Alexandru Chiș, fondatorii Tintag, sunt încrezători că produsul dezvoltat de ei oferă avantaje clare în fața concurenței. Spre exemplu, Tintag e singurul dispozitiv de acest fel prevazut cu o baterie reîncărcabilă și un încărcător wireless, fiecare reîncărcare facându-l pregătit pentru încă 4 luni de utilizare.

În perioada 25 februarie – 8 martie 2016, toți cei care achiziționează un Tintag folosind codul TT-MARTISOR de pe www.thetintag.com au parte de 20% reducere și de un pachet special de primăvară. Mai mult, echipa care a dezvoltat dispozitivul oferă cadou 5 “mărțișoare Tintag” celor care se înscriu în concursul de pe pagina de facebook a startup-ului, spunând numele persoanei căreia doresc să îi ofere acest “mărțișor tech”.

"Ne-am dat seama că mulți dintre cei care aleg Tintag îl oferă cadou celor pe care îi apreciază. Cu toții avem pe cineva drag de care ne place să avem grijă, astfel că am pregătit “mărțișoarele Tintag” pentru a oferi o alternativă utilă și interesantă la clasicele mărțișoare.” a mai explicat Alexandru Chiș, fondator Tintag.


tin