The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

THE BREWERY // Sensul unei metode de Barna Nemethi

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • THE BREWERY // Sensul unei metode de Barna NemethiBalint Hajagos
  • THE BREWERY // Sensul unei metode de Barna NemethiBalint Hajagos
  • THE BREWERY // Sensul unei metode de Barna NemethiBalint Hajagos
  • THE BREWERY // Sensul unei metode de Barna NemethiBalint Hajagos
1/4
Pentru a discerne între două fotografii bune se judecă dincolo de execuție, cu focus pe stil, intenție, referințe, consistență şi alte valori şi indicatori mult mai subtili. Workshop-ul se va concentra pe integrarea acestor noi variabile în metoda deja existentă de lucru. Se adresează fotografilor de orice nivel, de la începători la profesionişti, care vor să exploreze latura creativă şi artistică a fotografiei şi nu doar pe cea tehnică, şi să găsească drumul prin care aparatul urmăreşte viziunea.
Workshop-ul va fi împărțit în două. Vor începe cu teoria şi câteva studii de caz axate pe deciziile dificile din cariera unui fotograf în devenire. În partea a doua vor continua cu o sesiune de portrete sau autoportrete (la alegerea participanților), pentru a pune în aplicare cele discutate în prima parte.

The Brewery, Strada Logofat Tautu 68A, etaj 2
28 Mai // 10:00 - 19:00

Taxa de participare: 300 de lei.

The Brewery este un nou complex foto cu două studiouri complet echipate. Unul cu multă lumină naturală ce pătrunde prin ferestrele mari, industriale, iar celălalt vopsit în gri, ideal pentru poze de produs și obiecte mici. Nu lipsesc nici zona de make-up, duşul, sistemul de sunet și o cafea bună.