The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW 2017 Main venue

News / 14 Apr 2017 / INSTITUTE.RO
  • RDW 2017 Main venueFoto: Roald Aron
  • RDW 2017 Main venueFoto: Roald Aron
  • RDW 2017 Main venueFoto: Roald Aron
1/3
RDW Main Venue va găzdui anul acesta o serie de prezențe internaționale, discipline și expoziții satelit organizate de parteneri ai Romanian Design Week, precum și expoziția centrală care va prezenta peste 150 de designeri români și cele mai bune proiecte realizate în ultimul an.

Spațiul aflat în perimetrul Cartierului Creativ, noul proiect lansat de The Institute, se află pe Grigore Cobălcescu nr. 45 și oferă o suprafață de peste 4.000 mp. Designul spațiului central RDW 2017 va fi semnat în continuare de arhitectul Attila Kim.

Clădirea este pusă la dispoziția RDW de către Mega Image și va găzdui pe viitor un nou Concept Store.
 
„Creativitatea ia forme multiple, iar utilizarea acestei clădiri ca spaţiu de expunere a creativităţii româneşti va constitui un preambul pentru ceea ce se va transforma ulterior într-un nou Concept Store marca Mega Image. Actul creativ este important şi mereu prezent în munca pe care o depunem zilnic la Mega Image. Aşa cum RDW este o sursă de inspiraţie şi ne ţine la curent cu cele mai noi tendinţe din design, noi, la Mega Image ne dorim să fim un motiv de inspiraţie pentru clienţii noştri şi încercăm, la rândul nostru, să aducem cele mai noi produse şi tendinţe culinare în atenţia lor”, spune Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image. 

Ca în fiecare an, Romanian Design Week va include în programul său și un circuit al evenimentelor satelit - spații ce promovează designul și toate disciplinele acestuia - arhitectură, urbanism, design de interior, design grafic și ilustrație, design vestimentar, design de obiect - dedicate atât publicului larg, cât și profesioniștilor. Pentru a fi la curent cu programul complet RDW 2017 abonează-te la newsletter și descarcă aplicația de mobil RDW, începând cu 15 mai.