The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

OOhh și Omy la Design&After

News / 31 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • OOhh și Omy la Design&After
  • OOhh și Omy la Design&After
  • OOhh și Omy la Design&After
  • OOhh și Omy la Design&After
1/4
Magazinul Design&After, lansat la începutul lunii septembrie, își extinde portofoliul cu două noi branduri: OOhh Collection și Omy, disponibile în showroom și, online, pe www.designandafter.ro.  
 
Inspirată din natură și creată din grija față de mediu, OOhh Collection surprinde prin obiecte cu design ingenios, realizate manual, din materiale reciclate. Vase, ghivece, boluri și coșuri -  toate obiectele sunt fabricate cu responsabilitate față de mediu, din hârtie reciclată, nisip, latex natural, pungi și sticle reutilizate. Ghivecele din hârtie sunt 100% rezistente la apă și nu au în compoziție chimicale dure sau lacuri. Mai mult, acestea sunt realizate în cadrul unui proiect de comerț echitabil din Sri Lanka, în care sunt cooptate femeile din comunitățile locale.  
 
Alături de brandurile nordice din portofoliul Design&After, și-a găsit locul și Omy, un proiect franțuzesc care știe cum să aducă veselia în case. Fie că vorbim de hărți uriașe de colorat, cu țări sau orașe, ori de accesorii cu grafică haioasă, fiecare produs al colecției te îndeamnă să împarți cât mai multe momente frumoase împreună cei dragi.