The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

LOOTforever

News / 14 Mar 2016 / INSTITUTE.RO
  • LOOTforever
  • LOOTforeverwww.catalingeorgescu.com
  • LOOTforeverwww.catalingeorgescu.com
  • LOOTforeverwww.catalingeorgescu.com
  • LOOTforeverwww.catalingeorgescu.com
  • LOOTforeverwww.catalingeorgescu.com
1/6
LOOTforever este un design store care aduce și produce obiecte frumoase și funcționale. 
 
În 2016 LOOT (www.weareloot.com), încurajați de un avânt global de a face lucruri cât mai speciale indiferent de realitatea pe care o trăiești, au deschis spațiul de pe Splaiul Independenței nr.4. Aici, ajutați de prieteni ca Visuell Atelier și alte entități cu nume oficiale dar persoane tangibile în spate, vând atât obiecte produse local cât și aduse din cele mai interesante locuri ale lumii.
 
La shop puteți găsi produse The School of Life, un brand londonez pornit de Alain de Botton, de la Ontwerpduo, olandezii care produc obiecte pornind de la povești pe care le descoperă, Iris Hantverk, suedezii care fabrică cu ajutorul comunității de orbi, Moebe, Pigmee, Simple.Knits, Sanna Trotsman și alte obiecte și haine produse local de LOOTforever si http://visuellatelier.ro.
 
Magazinul este deschis cu programare pe www.lootforever.com între 11am-4pm. 
Ana & Ste sunt acolo. Iar pe Sânziana o găsiți din când în când, atunci când nu e în căutare de alte branduri cool sau amenajări de spații senzational de minimaliste.