The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIZAINĂR CONCEPT STORE // Design. Party. Repeat.

Articol / 09 Mai 2016 / RDW team
  • DIZAINĂR CONCEPT STORE // Design. Party. Repeat.Photographer: Mihai Georgiadi
  • DIZAINĂR CONCEPT STORE // Design. Party. Repeat.Photographer: Mihai Georgiadi
1/2
Evenimentele Dizainăr s-au concentrat întotdeauna pe interacțiunea dintre creatorii, producătorii și cumpărătorii de design, iar anul acesta s-au hotărât să ducă această viziune un pas mai departe. În cadrul Romanian Design Week, Dizainăr sărbătorește designul românesc prin 3 petreceri tematice: CREEZ, PRODUC, CUMPĂR. Sub deviza Design. Party. Repeat., la Dizainăr sunt invitați aceia care cred deopotrivă în frumos și util și în capacitatea designerilor români de a le descoperi.

Prin CREEZ, pe 25 mai, Dizainăr propune să vedem ce înseamnă actul creației, iar la petrecerea PRODUC, din 27 mai, vom pune mâna să producem împreună o instalație dedicată designul românesc. La ultima petrecere Dizainăr la Romanian Design Week 2016, CUMPĂR, întâmpinăm vara pe 3 iunie cu o petrecere în grădina din fața magazinului și cu o selecție de obiecte de design la un preț special.



Strada Puțul cu Plopi, nr. 17
Creez design: 25 mai, de la 14:00 la 2:00 
Produc design: 27 mai, de la 14:00 la 2:00
Cumpăr design românesc: 3 iunie, de la 14:00 la 2:00

Dizainăr este o premieră pe scena designului românesc. Un grup de creatori talentați din toată țara se întâlnesc sub aceeași umbrelă pentru a reprezenta ce este mai bun din potențialului României în industria de design.

Ca și concept-store, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.