The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

„Despre ilustrație și culori” cu Livia Fălcaru și Alexia Udriște

News / 19 Sep 2018 / INSTITUTE.RO
  • „Despre ilustrație și culori” cu Livia Fălcaru și Alexia Udriște
1/1
Benq și Wacom for Creatives România lansează în premieră un eveniment gratuit dedicat creativilor care-și doresc să se întâlnească într-un mediu relaxat cu alți entuziaști ai ilustrației și să afle mai multe despre pasiunea lor comună.

Partea de networking va fi completată de două workshop-uri, în cadrul cărora participanții vor avea ocazia să le asculte pe Livia Fălcaru și Alexia Udriște povestind „Despre ilustrație și culori”.  

DESPRE WORKSHOP-URI
Pregătirea ilustrațiilor pentru print, cu Alexia Udriște
sau cum se pregătește un material înainte de tipar pentru a arăta cât mai bine în print. 

Alexia este ilustrator freelancer de 3 ani. Lucrează atât în zona ilustrației de carte cât și în cea de publicitate sau design. A lucrat cu companii de renume și a ilustrat peste 5 cărți pentru copii. Recent a crescut proiectul de design interior numit SOMNmic împreună cu Molcush, lansat recent. Mai multe despre Alexia aici.
Teoria culorilor, cu Livia Fălcaru
sau cum se folosesc culorile într-o ilustrație pentru a crea emoție.

Livia este full-time ilustrator cu 4 ani de experiență în domeniu și part-time Graphic Designer la Lisseau Design Lab. Munca Liviei a apărut în numeroase publicații online și reviste . Ocazional realizează mici obiecte de ceramică și desenează pe pereți. Puteți vedea lucrările ei aici.

ÎNSCRIERI

Înscrierile presupun completarea formularului de pe site-ul Artivist cu:
- o întrebare pentru pentru Livia și Alexia
- cea mai bună ilustrație a participantului

Deadline înscrieri: 22 septembrie.      

După cele 2 workshop-uri, pasionații de ilustrație vor vota lucrarea lor preferată, iar ilustratorul cu cele mai multe voturi va câștiga un Benq PD2500Q Designer Monitor oferit de Benq dar și alte surprize din partea Wacom for Creatives România.

PROGRAM

14:00-15:00 - Pregătirea ilustrațiilor pentru print, cu Alexia Udriște, prezentare

15:00-16:00 - Teoria culorilor, cu Livia Fălcaru, prezentare

16:00-20:00 - Networking, desemnarea câștigătorului