The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DeltaCraft prezintă noile concepte create de meșteșugarii din Delta Dunării

Articol / 07 Noi 2018 /
  • DeltaCraft prezintă noile concepte create de meșteșugarii din Delta Dunării
  • DeltaCraft prezintă noile concepte create de meșteșugarii din Delta Dunării
  • DeltaCraft prezintă noile concepte create de meșteșugarii din Delta Dunării
1/3
DeltaCraft prezintă patru noi concepte create de designeri români talentați și lucrate cu meșteșugarii din Delta Dunării, în toamna lui 2018.

Vernisajul va avea loc joi, 8 noiembrie, ora 19.00, la Mesteshukar Boutique, Strada Edgar Quinet nr.7, București.

Radu Abraham, Valentina Puzdercă, Ștefan Păvăluță și Georgiana Ghiț au luat parte în acest an la experiența DeltaCraft și au lucrat cot la cot cu meșteșugarii din Delta: Florian Toma, Florica Arion, Costel si Petre Crimschi și Melania Burduja.

Cei patru designeri români au fost cîștigătorii concursului Designeri pentru DeltaCraft, ce s-a desfășurat în august- septembrie 2018, iar proiectele lor propun utilizări inovative a materialelor naturale, precum stuful, chirpiciul sau papura, dar și noi interpretări de forme și utilități ale obiectelor de uz casnic.

Toți cei interesați sunt invitați să le descopere proiectele, împreună cu povești și materiale foto-video din timpul workshop-ului din Deltă!

Designeri pentru DeltaCraft este un proiect derulat de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.