The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CREATIVE CRIBS #2 / Grapho_mat

Interviu / 06 Iul 2017 / INSTITUTE.RO
  • CREATIVE CRIBS #2 / Grapho_mat
  • CREATIVE CRIBS #2 / Grapho_matAdrian Mihaiu
1/2
GRAPHO_MAT este un studio interdisciplinar de design pornit dintr-o pasiune comună pentru design de carte, branding, imprimerie, legătorie de carte, papetărie și este alcatuit din: Andreea Mihaiu (licență și master în design grafic@UNARTE) + Andra Pavel (licență în design de produs@UNARTE) + Mihai Popescu (licență și master în design textil@Unarte).



GRAPHO_MAT: „Design-ul pentru noi este plin de surprize, învățăm, experimentăm și cercetăm tot timpul, fiecare etapă ne dezvăluie ceva nou, neașteptat, care duce la un ceva complet diferit. Rezultatul poate fi bun sau rău, aici intrând în scenă partea cea mai interesantă. Nu putem anticipa direcția în care ne îndreptăm 100%.



Fiecare proiect este proces în continuă derulare și dezvoltare și nu un proces finit, pentru că ideile ne vin pe parcurs, ba chiar când credem că am ajuns la o concluzie finală.

Din iarna acestui an ne desfășurăm activitatea în garsoniera lui Mihai, un spațiu în continuă schimbare și aranjare, și ne place să ne adaptăm unui spațiu restrâs, care ne obligă să nu ne împrăștiem prea mult.”

  

Q&A
1. Ce vezi pe geamul studioului?
The backstreets of Moșilor; străduțe cu case și grădini ascunse de blocurile înalte de la bulevard.



2. Un lucru pe care am fi surprinși să il găsim în studio?

Un hamster pitic si foarte gras pe nume Bobiță.

3. Muzica pe care o ascultați când lucrați?
Radio Romania Actualități.

4. Cum vă inspiră Bucureștiul?
Bucureștiul ne place; foarte mult; insiprația poate să vină de oriunde.