The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CREATIVE CRIBS #5 / Diana Anghel, fotograf & owner Artichoke

Articol / 03 Aug 2017 / INSTITUTE.RO
  • CREATIVE CRIBS #5 / Diana Anghel, fotograf & owner ArtichokeDiego Brambilla
1/1
Continuăm seria Creative Cribs cu Artichoke, unul din cele mai fresh specialty coffee shop-uri deschise în București. După mai mulți ani petrecuți la Londra, Diana Anghel s-a întors la București și a deschis o cafenea în gangul de la biserica Krețulescu. Pentru că marea ei pasiune e fotografia s-a gândit să o aducă și în cafenea. 


 
“Artichoke are în spate ideea de a lucra cu mici producători și artizani. Scopul nostru la coffee shop e să descoperim cât mai mulți oameni care fac lucruri cu pasiune în zona de food & drinks și să construim o comunitate mișto împreună cu oamenii care au aceleași interese. În plus, Artichoke găzduiește mici expoziții de fotografie contemporană” ne spune Diana. 

Ce vezi pe geamul studioului? 

Artichoke e într-o zonă foarte mișto, spre norocul meu, așa că pe geam văd Biserica Krețulescu și parcul atasat ei :) 


Un lucru pe care am fi surprinși să îl găsim în cafenea?
Cel mai surprinzător lucru găsit aici ar fi scara din a doua cameră și faptul că nu duce nicăieri special. Toți cei care vin se așteaptă ca în capătul scărilor să fie o cameră secretă. De fapt, e o mică anexă pe care o folosim ca spațiu de depozitare. 




Muzica pe care o ascultați în cafenea?
Ascultăm hip-hop de pe NTS live radio. 


Cum te inspiră Bucureștiul?

Bucureștiul e inspirațional fiindcă îți oferă mult spațiu de construit. Lipsesc foarte multe evenimente, expoziții, locuri, comunități, încât asta mi se pare incredibil, pe de o parte, dar și copleșitor pe de alta.