The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Design&After

News / 24 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • Design&After
  • Design&After
  • Design&After
  • Design&After
  • Design&After
  • Design&After
1/6
Design&After propune o colecție de Crăciun savuroasă: de la iepurași și spiriduși echipați cu vestuțe croșetate pentru cei mici, din tolba brandului Maileg, până la fondue de ciocolată cu lapte și nucă de cocos de la Nicolas Vahé. Iar pentru că țin să accentueze magia efectelor de lumini și culori în prag de sărbători, au strecurat, printre obiectele colecției, ghirlande și lumânări de la Sirius, brand adus pentru prima dată în România.

Știind că fiecare drum duce acasă, Design&After te invită să redescoperi magia lucrurilor simple. A obiectelor care îți schimbă starea de spirit și îți înveselesc până și cele mai banale zile. Oferta lor de peste 3.000 de produse include, în exclusivitate, obiecte semnate Green Gate, Ib Laursen și Maileg, alături de alte branduri nordice pentru toate gusturile. Îi găsești pe www.designandafter.ro și în showroomul situat pe Mihai Eminescu 50-52.