The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CONFERINȚELE RDW // Crowdfunding pentru antreprenorii creativi

News / 24 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • CONFERINȚELE RDW // Crowdfunding pentru antreprenorii creativi
1/1
Împreună cu antreprenori din industriile creative și inițiatori de campanii de succes, echipa Startarium vă invită la o discuție practică (și pe alocuri filozofică) despre crowdfunding: cum să-ți gândești proiectul și aplicația, cum să atragi fonduri, notorietate, susținători și cum să-ți depășești temerile făcând asta.
 
Invitați: Flavia Scinteanu, co-fondator Dare to Rug, Sabina Baciu, Director Creative Est & Communication Manager MATER, Mihnea Ghildus, Fondator Dizainăr, Alina Ilie, Fondator Make-up Sevalet. Moderator: Adina Crețu, start-up growth & crowdfunding manager Startarium 
 
Evenimentul este gratuit și dedicat tuturor antreprenorilor din industriile creative și nu numai. 
Crowdfunding-ul este o soluție excelentă pentru oricine are o idee clară de business sau produs și nu-i lipsesc decât fondurile inițiale sau feedback din piață. Ai deja afacerea pusă pe picioare, dar te pregătești să lansezi un produs nou? În continuare ești un candidat perfect pentru a iniția o campanie de crowdfunding.
 
Rezervă-ți un loc pe email sau înscrie-te online aici.
 
Startarium este o inițiativă Impact Hub cu sprijinul ING, lansată în 2016. Pe lângă modulele de conținut online (videotecă, articole, interviuri), laborator și mentorat, dedicate susținerii și educării antreprenorilor, include și platforma de crowdfunding pentru startup-uri. Aceasta vine în întâmpinarea nevoilor de testare a ideilor antreprenoriale și finanțarea la început de drum în Orașul Antreprenorilor.