The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

COMBIC // Joaca cu obiectele

Articol / 11 Mai 2016 / RDW team
  • COMBIC // Joaca cu obiecteleandreea_goia
  • COMBIC // Joaca cu obiecteleArthur Tintu
  • COMBIC // Joaca cu obiectele
  • COMBIC // Joaca cu obiectele
1/4
Pe parcursul Romanian Design Week, showroom-ul COMBIC se va transforma într-un decor neutru în care vizitatorii vor fi invitați să se joace cu obiecte din selecția COMBIC și să creeze propriile compoziții, având la dispoziție un spațiu dedicat exprimării propriilor idei.
Iubitorii de design, studenții la arhitectură, artă, design interior sunt invitați să compună câteva obiecte, să le fotografieze și posteze pe Instagram sau FB, folosind hashtag-urile RDW și combicdesign. Premiile pentru cele mai inspirate compoziții vor fi obiecte din selecția magazinului.


Bd. Dacia, nr. 68
27-29 mai, 12:00 - 20:00

COMBIC este un concept store de design interior, având scopul de a prezenta publicului român o selecție de obiecte pentru casă ce vor aduce plăcere estetică și emoție vieții de zi cu zi. Colecția reunește produse ale unor furnizori europeni inovatori, oferind însă și obiecte de design românesc, sau create chiar de COMBIC. Design-ul de calitate, excelența estetică și funcționalitatea sunt valorile esențiale ale COMBIC. Serviciile de design interior sunt cealaltă jumătate a misiunii COMBIC. Clienții primesc sfaturi de design interior în completarea produselor, devenind părtași ai filozofiei COMBIC privind frumusețea culorilor, materialelor și formelor.