The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

City Business Centre Timișoara // Concurs de proiecte pentru tinerii arhitecți

News / 20 Iul 2017 / INSTITUTE.RO
  • City Business Centre Timișoara // Concurs de proiecte pentru tinerii arhitecți
  • City Business Centre Timișoara // Concurs de proiecte pentru tinerii arhitecți
1/2
City Bussiness Centre lansează o competiție națională de proiecte pentru reamenajarea spațiilor de recepție ale clădirilor A și B din cadrul complexului de birouri din Timișoara. Marele premiu constă în 7.000 de euro, implementarea proiectului și o poziție deschisă în cadrul biroului de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi.

Concursul de arhitectură și design „Ideile bune nu stau pe hârtie” se adresează tuturor studenților și tinerilor arhitecți și designeri din România, care vor să își vadă ideile implementate în cadrul celui mai modern ansamblu de birouri din Timișoara.

Participanții sunt invitați să propună, până pe 5 septembrie, idei de reamenajare a spațiilor de recepție pentru două dintre cele cinci clădiri de birouri. Toate detaliile competiției se găsesc pe pagina de concurs.


Lobby Clădirea A CBC Timișoara

Înscriere

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să trimită propunerea de proiect, însoțită de o scrisoare de intenție în care să detalieze motivele pentru care cred că sunt potriviți pentru proiectul City Business Centre și să explice cum pot să îi dea valoare prin experiența pe care o dețin, CV-ul alături de portofoliul de lucrări și propunerile de design pentru recepțiile clădirilor A și B din complexul City Business Centre. Dosarul de înscriere trebuie trimis printr-un link de transfer la adresa de email la concurs@business-centre.ro.

Propunerea de design va trebui să conțină sugestii de materiale noi pentru pereții interiori și ai portalului (portalelor) de acces, pentru un nou pupitru de recepție (pult) și pentru mobilierul zonei de așteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A. Participanții vor trebui să reevalueze iluminarea artificială a interiorului, păstrând ceea ce este practic și adăugând elemente ce pot îmbogăți atmosfera interioară, alături de signalistică, în armonie cu întreaga propunere. Mai mult, proiectele propuse trebuie să integreze dispozitive sau soluții tehnologice care să ofere funcționalități suplimentare companiilor din City Business Centre.


Lobby Clădirea B CBC Timișoara

Juriul competiției

Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din profesioniști în design și arhitectură, reprezentanți ai City Business Centre și ai companiilor din complexul de birouri: Sorin Ciurariu - Arhitectul șef al orașului Timișoara, Vlad Gaivoronschi - Arhitectul complexului City Business Centre, Claudia Icobescu – Building Administrator și reprezentanții a două companii găzduite de City Business Centre, Werner Hauer – Manager Huawei și Viorel Loth – Financial Officer, Toluna.