The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Câștigătorii Office Playground

News / 12 Dec 2016 /
  • Câștigătorii Office PlaygroundRadu Ungureanu – Build Desk Organizer
  • Câștigătorii Office PlaygroundDaniela Gheorghiu / Mesagerul
  • Câștigătorii Office Playground
  • Câștigătorii Office PlaygroundVlad Zderciuc / Schiță
1/4
ROD a ales trei câștigători pentru concursul Office Playground, alături de echipele Romanian Design Week și Impact Hub.
 
Premiul I Office Playground i-a fost acordat lui Radu Ungureanu pentru suporturile modulare "Build Desk Organizer", mențiunea specială i-a revenit Danielei Gheorghiu pentru praștia "Mesagerul", iar Crowdfunding Star este Vlad Zderciuc pentru "Schiță". 
 
Primele două proiecte for fi produse de ROD anul următor pentru ca apoi să fie puse în vânzare în rețeaua de librării Cărturești, iar al treilea proiect va fi inclus într-o campanie de crowdfunding inițiată și susținută de Cărturești, scopul final fiind același: producerea și comercializarea proiectului înscris în concurs.
 
Toate cele trei proiecte au convins prin abordarea lor ludică și în același timp funcțională, dar mai ales prin potențialul lor de a schimba fața oricărui birou plictisit.