The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CARMEN SECAREANU // Doamne în așteptare. a solo show of Carmen Secăreanu

Articol / 11 Mai 2016 / RDW team
  • CARMEN SECAREANU // Doamne în așteptare. a solo show of Carmen Secăreanu
  • CARMEN SECAREANU // Doamne în așteptare. a solo show of Carmen Secăreanu
  • CARMEN SECAREANU // Doamne în așteptare. a solo show of Carmen Secăreanu
1/3
Doamne în așteptare este o expoziție misterioasă și obsedantă, care evită obișnuita reprezentare a frumuseții în favoarea unei exprimări extrem de personale despre efemeritatea feminității, depășind limita purei plăceri vizuale.
Conceptul este inspirat de poemul lui Geoffrey Chaucer "Legenda bunei femei" și de poveștile nepovestite a șapte femei menționate ca fiind Ladies-in-waiting, doamne în așteptare, doamne de viță nobilă care serveau o femeie de rang și mai înalt, de obicei provenind din casa regală. Este vorba despre intimitate și legături între trup (social) și artă și cum sunt ele regăsite, atât în spațiul public, cât și înăuntrul unui muzeu.
Doamne în așteptare testează către limite fascinația pentru nespus, tăcere, dar încearcă să spargă și să reconstruiască această parte din imaginea noastră - hainele.


Strada Lipscani, nr. 84-90 (ARCUB)
21 mai – 1 iunie // de la 10:00 la 22:00 // Vernisaj: 21 mai, ora 18:00

Carmen Secăreanu a pus bazele, după ce a absolvit Facultatea de Arte, secția Design, propriului brand, în 2002. Astfel, a ieșit în evidență, definindu-și viziunea și stilul. Carmen a câștigat premii internaționale, făcând parte și din Paris Fashion Week, în 2009. Fiind un artist original și talentat, a devenit foarte apreciată de către presa de modă locală și internațională.