The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Branduri europene la a treia ediție a târgului de piele Materia

News / 13 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Branduri europene la a treia ediție a târgului de piele MateriaMateria
1/1
A treia ediție a târgului Materia va avea loc în weekendul 4-5 noiembrie la Sala Dalles și are printre expozanții de anul acesta, care își vor prezenta în premieră noile colecții, și designeri străini. 

“Prezența participanților străini deja de la a treia ediție Materia este o validare a faptului că mergem în direcția bună. Îmi doream acest lucru, dar nu m-am așteptat să se întâmple atât de repede. Târgul Materia a fost primit cu un entuziasm fantastic, poate și datorită conceptului – suntem singurul târg din România care promovează creațiile contemporane din piele – ceea ce înseamnă o susținere constantă a creativității, exprimată prin acest material atât de versatil. Edițiile precedente ne-au demostrat că publicul român își dorește obiecte inedite și de calitate și ne dorim să îi surprindem la fel de plăcut și la această nouă ediție”, spune Dan Pierșinaru, organizatorul târgului Materia.
 
Anul acesta vor fi prezente în București brandurile europene Giulia Boccafogli și Maison Dressage din Italia și Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selecție inedită de coliere, genți și rochii.