The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

AUTOR 2016 ­ #theFwordEdition

News / 11 Apr 2016 / INSTITUTE.RO
  • AUTOR 2016 ­ #theFwordEdition
1/1
Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR 2016 își deschide porțile la Grand Hotel du Boulevard (pe Bulevardul Elisabeta, nr. 21, colț cu Calea Victoriei) pe 16 și 17 aprilie pentru a scoate in evidență cele mai Fascinante colecții de bijuterie.

În marea Familie AUTOR vor intra designeri de Frumos din 26 de țări: Argentina, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Columbia, Coreea De Sud, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Letonia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Statele Unite, Turcia.

Eliza Yokina, co­Fondatoare a biroului de arhitectură SYAA, semnează punerea în spațiu pentru cea de­a 15­a ediție a târgului, iar cei 70 de artiști își vor expune creațiile într­un context inspirat de spațiul boem al Grand Hotel du Boulevard.

Wanderluster, publisher și redactor­șeF ELLE România, Roxana Voloșeniuc va selecta bijuteriile Favorite la târg, urmând ca cele mai Fascinante și au Fermecătoare colecții ale AUTORilor să fie premiate. Fericiții câștigători se vor putea bucura de promovare online și în cele mai vândute reviste de fashion din România, de participare gratuită la ediția din octombrie 2016 a târgului din Spania sau la urmatoarea ediție AUTOR, de cursuri de bijuterie sau chiar de o bursă de trei luni la cea mai prestigioasă școală de bijuterie contemporană din Florența.

AUTORii colecțiilor care au Fascinat și au Fermecat juriul vor Fi premiați în cadrul târgului internațional de bijuterie contemporană de la București. Iată care sunt premiile care vor Fi acordate la Finalul ediției din 2016:
 
AAA (Autor Awesome Award) ­ premiul constă într­o bursă de trei luni la cea mai prestigioasășcoală de bijuterie contemporană din Florența – Alchimia.
Premiul Assamblage – câștigătorul va Fi premiat cu un curs de bijuterie oFerit de singura școală privată din București.
Premiul ELLE ­ designerul va Fi promovat în paginile celei mai vandute reviste de Fashion din România.
Premiul Krama Institute ­ Fericitul câștigător va Fi premiat cu un curs de bijuterie la institutul debijuterie Krama, din Atena.
Premiul Joya Barcelona ­ oFeră câștigătorului participarea gratuită la ediția din octombrie 2016 a târgului, în Spania.
Premiul Publicului ­ designerul Favorit al iubitorilor de bijuterile contemporană care vor trece pragul târgului va primi Premiul Publicului și va participa automat la următoarea ediție AUTOR.
Premiul Molecule­F ­ inițiat la ediția 2016 a târgului, troFeul oFerit de Molecule­F, proiect dedicat designului românesc, vine la pachet cu promovarea câștigătorului atât online, pe Molecule­F.com, cât și oFFline, în magazinul Molecule­F din Promenada.
      
AUTOR 2016 vine și cu un nou număr al Autor Magazine (#3)­ the Wanderlust Issue ­ care explorează legătura dintre artiști și dorul lor de ducă Frenetic! Lansată la cea de­a X-a ediție a târgului, Autor Magazine este prima revistă de bijuterie contemporană din România și singura de acest gen din Europa de Est, care explorează subiecte legate de creația de bijuterie contemporană în relație cu corpul uman.