The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Concurs “ABSOLUT Bottle” - Create a better tomorrow, tonight

Absolut_Bottle

Perioada de jurizare s-a încheiat! Lucrarea desemnată câștigătoare în urma procesului de jurizare este “The Bla-Bottle Mouth”, de Alexandru Modol. Felicitări!
Partener Diploma, ABSOLUT Vodka, susținător al artei și catalizator al creativității, lansează în cadrul festivalului o provocare pentru artiști și pentru absolvenții facultăților creativ-vocaționale: să propună o interpretare artistică a uneia din direcțiile strategice ABSOLUT: “Libertatea de exprimare”, folosindu-se de conturul iconic al sticlei ABSOLUT.

Premiul oferit în cadrul concursului pentru cea mai bună lucrare este de 500 euro, conform Regulamentului.

Participanții se pot înscrie până pe data de 6.11.2017, ora 23.59. Brief-ul de concurs este deschis tuturor artiștilor și presupune realizarea unei lucrări prin care participanții să ofere propria interpretare a credo-ului ABSOLUT: “Libertatea de exprimare”. În viziunea ABSOLUT, libertatea de exprimare presupune dreptul fiecaruia de a se exprima liber, de a-și face propria voce auzită, indiferent de impedimente. ABSOLUT crede într-o lume în continuă dezvoltare care îi celebrează pe cei care își exprima propriile credințe într-un mod curajos și creativ, o lume în care nu există voci creative neauzite.

În dezvoltarea acestei lucrări, participanții trebuie să folosească, conform brief-ului de concurs, conturul sticlei ABSOLUT, un item interpretat de mulți mari artiști de-a lungul timpului, cum ar fi Andy Warhol, Louise Bourgeois și Keith Haring.

Juriul este format din Cosmin Nasui (curator, critic de artă, manager cultural și evaluator artă contemporană), Simona Andrei (Brand Manager ABSOLUT) și Irina Florea (Coordonator programe, The Institute).

Pentru înscrierea în concurs este necesară completarea integral a formularului de mai jos. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare este necesară consultarea regulamentului.

Documente utile participarii:
Brief-ul se poate descărca de aici.
Conturul sticlei ABSOLUT se poate descărca de aici.
Regulamentul este disponibil aici.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

În cazul în care înscrierea este colectivă, numele participanților se vor separa cu virgulă.
*
În cazul în care înscrierea este colectivă, se va desemna un reprezentant căruia să i se acorde premiul (doar din punct de vedere contractul, în comunicare va fi inclusă echipa integral).
*
*
*
*
*
Se pot uploada doar fișiere în format .jpg / .jpeg / .png / .pdf (dimenisunea maximă a unui fișier este de 15 MB) Dacă se înscriu lucrări diferite, trebuie completat formularul pentru fiecare lucrare în parte.
*
Limită: 600 caractere.
*
Text narativ care prezintă modul în care lucrarea propusă reflectă cerințele brief-ului. Limită: 1500 caractere.
*
*


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!