The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UNARTE – Art School Confidential

Articol / 27 Noi 2018 / The Institute
  • UNARTE – Art School ConfidentialUNARTE
  • UNARTE – Art School ConfidentialUNARTE
1/2
La zece minute de mers pe lângă lumea dispărută a unor case în ruină, ajungi pe traseul literal și figurativ al carierei artistice. Pe General Berthelot, e locul unde îți dezvolți primii pași în creșterea talentului de Basquiat sau Yayoi Kusama, la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”. Nu întâmplător, peste tot în jur e plin de graffiti, dintre care multe denotă un viitor promițător. Mergând cam un kilometru apoi, pe Budișteanu, vezi poate cele mai non-conformiste lookuri de studenți din Capitală. E normal, sunt viitorii Saddo, Ghenie, Bumbuț și Andreea Bădală, actualmente studenți la UNARTE. Pe la orele 5-6, îi observi cum ies de la cursuri, îndreptându-se spre cafenelele și barurile din zonă sau să-și cumpere lucruri necesare din „Paradis”.