The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

De la creator la antreprenor | Startarium Business Bootcamp

/ 20 Mai 2018 / RDW team
  • De la creator la antreprenor | Startarium Business Bootcamp
1/1
Startarium e în Cartierul Creativ pe durata Romanian Design Week 2018!

- 24 mai | La Startarium Business Bootcamp, pentru o doză concentrată de business know-how pentru creativi, în completarea inspirației câștigate în Cartierul Creativ
- 19 - 20 mai | Pe pietonala Matei Millo, parte din Weekend in Cartierul Creativ, unde vei descoperi produsele eematico Toys și Vizualist, disponibile in crowdfunding pe startarium.ro/crowdfunding
- 19 - 27 mai | În Cartierul Creativ Hub+Store pe Calea Victoriei 46, unde își vor expune și vinde creațiile antreprenori care și-au finanțat deja afacerile prin Startarium, precum Zuriell, Lemnia, NALU sau Transformo.ro

STARTARIUM BUSINESS BOOTCAMP

Startarium, Impact Hub Bucharest și ING Web Café ți-au pregătit o doză concentrată de business know-how in completarea inspirației câștigate in Cartierul Creativ; te așteaptă trei sesiuni de discuții aplicate, în care antreprenori și specialiști cu experiența îți vor vorbi despre marketing, pricing, crowdfunding și alte metode de supraviețuire în industria creativă.

Învață cum să îți aduci pasiunea mai aproape de o afacere sustenabilă!

INTRARE LIBERĂ | Rezervări până pe 22 mai pe startarium.ro/eveniment/Startarium-Business-Bootcamp-Cartierul-Creativ

PROGRAM SESIUNI

10:00 - 12:00 | Cum pui preț pe creativitate?
Creativitatea este un concept greu de definit în cifre. Totuși, pentru a-ți crește afacerea, trebuie să te uiți la prețuri, la cash-flow si la profitabilitate. Povestim și despre cum crești ca antreprenor, ca afacere și ce instrumente de creștere creativă ai la îndemană

13:00 - 14.00 | Inspiration Brunch
Te invităm la un brunch relaxat dar productiv, în care explorăm împreună importanța comunității în antreprenoriatul creativ. În formatul World Cafe, ni se vor alătura experți în design, marketing și management, pentru o conversație colaborativă care ne va ajuta să trasăm împreună contextul în care ne dorim să creștem. O oportunitate de networking și inspirație pe care nu vrei să o ratezi!

15:00 -17:00 | Despre finanțare și alți demoni
Participă la o discuție practică (și pe alocuri filozofică) despre diverse modele de fìnanțare și descoperă care este cel mai potrivit pentru afacerea ta! Vorbim despre cele mai importante lucruri de reținut atunci când îți creionezi proiectul și aplicația, despre crestere si provocari și cum să-ți depășești temerile ca antreprenor.

SPEAKERS, GAZDE ȘI INVITAȚI INSPIRAȚI

Lucian Gramescu – Incubation Manager @Impact Hub Bucharest
Catalin Vasile – Head of Advisory Channels Management @ING
Adina Crețu – Project Manager @Startarium
Ion Neculai – Co-fondator @eematico
Sonia Micu – Fondator @NALU
Irina Dițu – Cofondator @Vizualist
... va urma, rămâneți pe fir!


Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale-instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

De la lansare, Startarium a adunat o comunitate de peste 16.800 de membri și 80 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 190 de materiale și a deschis accesul la peste 350.000 EUR în finanțări pentru startup-uri. Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub și ING.

Mai multe detalii pe www.startarium.ro