The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Legume și fructe cu gust la Earth Food

Articol / 22 Oct 2018 /
  • Legume și fructe cu gust la Earth FoodEarth Food
1/1
Laura Rădulescu și Cristi Tudoroiu-Patega, un cuplu de oameni calzi, pasionaţi de alimentaţia sănătoasă și iubitori de natură, au deschis în 2009 o mică băcănie așezată aproape de intersecţia Știrbei Vodă cu Schitu Măgureanu. Așa cum chiar ei ne-au mărturisit, și-au transpus în business propriul stil de viaţă curat și sănătos.

Numele Earth Food este o metaforă pentru hrana vie. “Pământul este un organism viu și, dacă îl protejăm (mai puţine chimicale în sol, aer, apă), atunci tot ce vom obţine din el va fi viu, va fi sănătos și pentru noi, oamenii, și pentru animale. De aceea, am asociat cele două cuvinte, “pământ”-”alimente”, adică, hrană vie”, ne-a spus Laura.

Aici, se găsesc întotdeauna legume și fructe de sezon, românești, cu gust autentic, specialităţi din carne și brânzeturi de la producători locali, ulei presat la rece din seminţe de floarea-soarelui negre, bere nepasteurizată Csíki Sör, pe care tot ei o distribuie în București, și multe alte lucruri simple care răsfaţă simţurile. Vă recomandăm să încercaţi roșiile. Au multe varietăţi, iar gustul și aroma sunt pe măsură.