The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

De la bal la birou și... în parc

Articol / 07 Feb 2018 / INSTITUTE.RO
  • De la bal la birou și... în parc
1/1
Alături de partenerii de la Storia.ro am demarat o serie de articole despre spații descoperite în Cartierul Creativ și potențialul lor. Astăzi ne oprim la o casă foarte spațioasă a cărei privire este orientată către Cișmigiu. Este o casă de aproape 300 de mp care are potențialul să se transforme în cele mai cool birouri din oraș, dar și să reunească o colecție de funcțiuni, obiceiuri sau pasiuni.

Conectarea mai multor business-uri convergente sau mai multor pasiuni și serivicii sub același acoperiș este o idee cu atât mai bună cu cât se întâmplă într-o zonă bogată din punct de vedere cultural și al business-urilor creative locale de mici dimensiuni.



Zona cartierului creativ, așa cum a fost ea creionată de proiectul cu același nume este o combinație unică de contraste, de la stiluri arhitecturale, stiluri de viață, realități sociale, țesuturi urbane, infrastructură culturală și până la case, oameni, ferestre și uși de blocuri. Este o zonă care captează ce are Bucureștiul mai special - un spirit haotic, dar bogat în straturi, semnificații, istorii și încărcături.



Cartierul Creativ este o doză concentrată de ceea ce ar trebui asumată ca o identitate culturală a orașului - un oraș rupt, reconstruit, adăugat, fascinant și surprinzător la fiecare colț sau fundătură.

Toate proprietățile identificate în acest demers de mapare a Cartierului Creativ din București vor fi listate pe Storia.ro. Mai multe detalii despre acest apartament puteti găsi aici.