The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Birouri pentru idei mari

Articol / 11 Ian 2018 / INSTITUTE.RO
  • Birouri pentru idei mari
1/1
Din seria de articole despre spații descoperite în zona Cartierului Creativ demarată împreună cu Storia.ro, vă prezentăm un spațiu comercial sau destinat birourilor, de aproape 250 mp, situat chiar pe Știrbei Vodă! Spațiul pare pregătit deja pentru cei cu spirit antreprenorial dezvoltat și care au planuri și idei mărețe pentru anul viitor, dar și pe termen lung.

Este un spațiu mare și luminos, cu o suprafață utilă de 235 mp. Acesta este compartimentat în 5 birouri, o recepție generoasă cu spațiu de așteptare, 2 grupuri sanitare și un spațiu de depozitare.

Pentru cei optimiști, care au dezvoltat o afacere ce necesită un spațiu ofertant, cu vedere la Cartierul Creativ, acesta pare o soluție excelentă. În plus, angajații se vor putea bucura de proximitatea parcului, precum și de o ofertă bogată de spații unde își pot petrece pauzele de masă.



Zona Cartierului Creativ, așa cum a fost el definit, este una dintre cele mai ofertante zone din București, atât din punct de vedere al conectivității, fiind la intersecția unora dintre cele mai mari bulevarde cu istorie din București, dar și din punct de vedere al ofertei de idei și modele de business și antreprenoriat creativ. Din aceste motive, dar și datorită poziției foarte centrale, este o zonă foarte ofertantă și din punct de vedere imobiliar, atât rezidențial, dar probabil mai ales din punct de vedere al potențialului comercial pe care aceasta îl are.

Organizațiile, în special cele de dimensiuni mici și mijlocii, par din ce în ce mai interesate de a-și aduce business-ul mai aproape de centrul Bucureștiului, putând astfel să fie mai bine conectați, iar angajații să petreacă din ce în ce mai puțin timp pe drum spre birou și din ce în ce mai mult timp de calitate în proximitatea acestuia.

Mai multe detalii despre acest spațiu puteți găsi aici. Oportunitățile imobiliare din zona Cartierului Creativ identificate în acest demers de mapare se găsesc pe Storia.ro.