The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Drinks and fun la J’AI BISTROT

Articol / 30 Aug 2018 /
  • Drinks and fun la J’AI BISTROT© Horațiu Șovăială
  • Drinks and fun la J’AI BISTROT© Horațiu Șovăială
  • Drinks and fun la J’AI BISTROT© Horațiu Șovăială
1/3
J'ai Bistrot București a împlinit cinci ani de activitate în primăvara asta. Deschis de cinci prieteni care încă pun umărul la treabă in tot ce inseamnă activitatea spaţiului, J’ai se laudă cel mai tare cu oamenii care ii trec pragul, oameni care caută o stare de bine și normalitate, care caută buna dispoziţie, prietenie și un loc propice pentru povești istorisite sau întâmplate.


© Horațiu Șovăială

J’ai organizează și găzduiește, pe parcursul anului, evenimente dintre cele mai diverse: muzică live cu trupe, experimente de teatru de cafenea, lecturi, proiecţii de filme, workshop-uri de sound design sau de gătit.


 © Horațiu Șovăială