The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Pregătiri de Anul Nou în Cartierul Creativ

Articol / 21 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • Pregătiri de Anul Nou în Cartierul Creativ
  • Pregătiri de Anul Nou în Cartierul Creativ
1/2
În Cartierul Creativ au început pregătirile pentru noaptea de Anul Nou cu party-uri pentru toate gusturile.

Locurile de Eat&Drink de pe harta Cartierului se transformă în gazdele perfecte care întâmpină 2018 cu multă inspirație culinară și muzicală, de la Gourmet Vegan până la untură de Mangalița, de la hip-hop până la Taraf de Caliu.

PÂINE ȘI VIN


Pâine și Vin pun la cale o noapte cu bucătărie și bar, pe alese și pe săturate, și muzică de la Emap. Aduc tot ce a fost mai bun tot în anul vechi pe galantar: din piață și cuptor, din cămară și pivnițe și le servesc cu jazz, soul, funk și disco. Propunerile culinare sunt diverse și bogate, iar locurile limitate. Rezervă-l pe al tău și vezi tot ce au pregătit aici.

ENERGIEA

 

Energiea își deschide ușile de la 21:00 pentru o noapte în care transformă Revelionul într-o avanpremieră exclusivă pentru trendurile care vor rula în bucătărie, bar, travel, filme și muzică. Așa că, au pregătit trei spații-experiență ce te vor inspira în 2018 – Noile Orienturi, Jocuri&Copilării și Sănătos de performanță. Vezi cum se concretizează toate aici și rezervă-ți locul! P.S. Dresscode-ul este PANTONE 17-1563 și PANTONE 18-4043.

APOLO 111
 

Apolo111 își așteaptă invitații alături de Taraf de Caliu într-un party tematic cu măști și costume. Open & after act sunt aduse de DJ Claudia & DJ Bubu (Orbita Lacustră), iar cina se servește direct pe scenă. Mai multe detalii despre ideile lor și rezervările la eveniment aici.

CONTROL


Prietenii de la Control sunt pregătiți să întâmpine 2018 dansând și au 300 de bilete disponibile pentru cei care vor să le urmeze exemplul. Două ringuri de dans le sunt deschise invitaților: Sala Berlin, care îi găzduiește pe Vakula, Ewan Pearson, Chlorys și Dilettante și Front Control cu Mango Bango, Trio Mercur, Cliza și Scoro. Accesul se face pe bază de rezervări, mai multe info aici.

FIX ME A DRINK


Fix Me a Drink rămân fideli spiritului relaxat: So for this New Year's Eve we'll be once again doing nothing in particular. There will be just another regular night at FIX with cocktails, hip-hop music and friends. Își deschid ușile de la 21:30, fără entry fee-uri sau rezervări, pentru toți cei puși pe socializare de Anul Nou. Evenimentul lor aici.

ALT SHIFT



Ne mutăm pe Constantin Mille pentru revelionul de la Alt Shift care aduce un meniu spectaculos de cosmopolit pentru încântarea papilelor gustative, bãuturi obscen de fine pentru trecere mai rapidã a timpului la cumpãna dintre ani, alături de cea mai bunã selecție de muzicã alternativã all time. Event-ul lor este deja Sold Out, dar pentru eventuale modificări îi puteți urmări aici.
 
2018 sigur își așteaptă creativii în Cartier!