The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CONFERINȚELE RDW // Storytelling fără cuvinte

Articol / 18 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • CONFERINȚELE RDW // Storytelling fără cuvinte
1/1
Fundația Friends For Friends organizează în cadrul RDW 2017 conferința "Storytelling fără cuvinte", joi 25 mai, de la ora 19, în spațiul central RDW, din strada Grigore Cobălcescu nr. 45. 
 
FFFF propune o incursiune în foto-video jurnalism, pentru a afla cum se construiește firul narativ din spatele unor povești vizuale.

Invitați speciali sunt Bogdan Dincă & George Popescu (Poqe) & Barna Nemethi (Brrlog.ro). Moderator: Mona Dîrțu (jurnalist).
 
Participanții vor afla despre design thinking în editarea și crearea poveștilor vizuale, despre cum alegi imaginea cea mai potrivită pentru mesajul care trebuie transmis, despre cele mai recente proiecte ale invitaților și multe altele. Discuția va dura aproximativ 2 ore, iar invitații vor primi la final întrebări din public.
 
Conferința se adresează autorilor și cititorilor de non-ficțiune, foto/video-jurnaliștilor, profesioniștilor din diverse domenii (industrii creative, PR, business ș.a.), interesați de mecanismele nevăzute și insight-urile din lumea creatorilor de conținut vizual.
 
Masterclass Superscrieri este o serie evenimente organizate de Fundația Friends For Friends (FFFF.ro) în care jurnaliști respectați din România vorbesc deschis despre meseria lor și fac un transfer de experiență către noile generații. 


Participarea la conferință este gratuită, cu rezervarea locului, în prealabil, prin completarea formularului de mai jos. Vă rugăm să tipăriți rezervarea sau să o salvați în telefon.