The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Burgeria Știrbei, un loc delicios de sincer

Articol / 22 Oct 2018 /
  • Burgeria Știrbei, un loc delicios de sincerBurgeria Stirbei
  • Burgeria Știrbei, un loc delicios de sincerBurgeria Stirbei
1/2
Pasiunea lui Malaku - căci așa își spune proprietarul locului - pentru burgerii ca la carte este singura pe măsura staturii sale impunătoare.

Laurenţiu Codreanu are o experienţă îndelungată în domeniul culinar, iar Burgeria Știrbei by Malaku este afacerea pe care a deschis-o pentru a-și pune în valoare cunoștinţele acumulate în acești ani. Toţi cei care ajung să treacă o dată pragul burgeriei de pe Știrbei Vodă se întorc, cu siguranţă. Chiar ei ne-au spus-o. Laurenţiu are numai clienţi fideli, care pot alege dintr-o gamă variată de opţiuni: de la clasicul burger american la varianta veggie.

Burgerii sunt preparaţi după reţeta proprie și doar cu anumite tipuri de carne. Dar, așa cum ne-o spune proprietarul însuși, ingredientul esenţial este să-i faci cu drag.

Spor la savurat!