The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

8 Martie pe Brezoianu şi Lipscanii de Jos

Articol / 06 Mar 2019 / The Institute
  • 8 Martie pe Brezoianu şi Lipscanii de Jos8 Martie. Pentru voi. Între noi.
1/1
Un „La mulți ani” se aude mai bine când e spus în cor. De 8 martie, Cartierul Creativ s-a hotărât să vă sărbătorească cum se pricepe mai bine, între vecini. Vă așteptăm, așadar,alături de noi pe Brezoianu, Lipscani și după colț la Origo, Energiea, Printoteca, Mr. Blade - Barber Shop, Fundatia Friends for Friends, Pâine și Vin, Moogu Jewelry și Boarder's Store. Mai la stradă, mai în serios, cu cadouri, prăji, pahare și discount-uri. 

La Origo vă așteptăm cu o cafea reprezentativă, Coffee Bubbly (7:30 am – 8 pm) și un cocktail mărțișor, Pink Retreat (8 pm – 2 am).
Origo: Strada Lipscani 9.

La Energiea vă așteptăm cu o prăjitură de bun-venit.
Energiea: Strada Ion Brezoianu 4.

Pe la Mr. Blade poți trece dacă ești curajoasă și vrei să fii tunsă de frizerii barbershop-ului cu o tunsoare bărbătească cu un discount de 50%.
Mr. Blade: Strada Ion Brezoianu 3-5.

La Pâine și Vin te așteptăm cu un pahar de vin din partea casei.
Pâine și Vin: Stada Ion Brezoianu 4.

În showroom-ul Moogu, te așteptăm cu o reducere de 20% la bijuteriile selectate.
Moogu: Strada Ion Brezoianu 4, et. 2.

La Printoteca, săptămâna 4-8 martie este dedicată Mădălinei Andronic. Pe data de 8, în pop-up store, vei găsi giveaways cu graficile acesteia.
Printoteca: Strada Lipscani 3.

Poposește la Fundația Friends for Friends and be more aware. Vă așteptăm cu goodies de la proiectul In a Relaționship, cartea Superscrieri 2.0 la un preț special și borsete realizate de Remesh în cadrul unui proiect social, din fostele bannere Superscrieri.
Fundația Friends for Friends: Strada Ion Brezoianu 4, et. 2.

La Boarder’s Shop vă așteptăm cu o reducere de 30% la toate colecțiile noi de sneakers, shoes, skate și streetwear și multe stickere.
Boarder’s Shop: Strada Domnița Anastasia 9.